كوســـــــــــــــــــــــة محمـــــــــــــــــــرة
كوسة كبيرة
معلقة صغيرة ثوم مفروم
معلقتين كبار دقيق
او بقسماط(ممكن معلقة ومعلقة)
ملح وفلفل و كمون
معلقة صغيرة نعناع اخضر مفروم
الطريقة
====
نكحت الكوسه بالسكينة المشرشرة وقطعيها بالطول0
شرائح متوسطة التخانة و تغسل0
تبليها بالثوم والملح والفلفل والكمون والنعناع 0
وضعيها فى الثلاجة لمدة نص ساعة0
نضع الدقيق او البقسماط فى طبق 0
ونضع فيهم الكوسة ونقلبها كويس 0
نحمرها فى زيت غزير ونشيلها على الورق الماص 0
وبالهناء والشفاء0